Bestelling plaatsen

Bloemen bestellen als zakelijke klant?

Wil u als bedrijf bloemen bestellen? Dan kunt u bij ons een account aanmaken en eenvoudig bestellingen plaatsen en kunt u uw geplaatste bestellingen bekijken via mijn gegevens. U kunt als bedrijf bij ons op rekening inkopen, u ontvangt dan aan het eind van de maand een verzamelnota. Op deze nota vermelden wij de naam van de besteller en een door u opgegeven kostenplaatsnummer of door u aangegeven opmerking. Wilt u meer informatie dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of zelf een account aanmaken door uw eerste bestelling te plaatsen.

Uw gegevens

Aankleding van uw bedrijf

Bloemboetiek Fuchsia verzorgt al vele jaren de aankleding van verschillende grote en kleine bedrijven. U kan denken aan een kleurrijk balieboeket, droogstukken, kunstbloemen en plantenbakken. Heeft u er wel eens over nagedacht om een mooi boeket of kleurrijk kunststuk op de vergadertafel te plaatsen? Dat maakt vergaderen een stuk kleurrijker. En wist u dat interieurbeplanting op kantoor bevorderlijk is voor het welzijn van de medewerkers?

Daarnaast kleden wij ook graag uw bedrijfsrestaurant aan tijdens een personeelsfeest of andere gelegenheid.

Bestel hier uw balie arrangement

Baliearrangementen

Één van onze specialiteiten zijn baliearrangementen. Wij komen wekelijks bij u langs om uw organisatie te voorzien van nieuw bloemwerk. U betaald slechts de bloemen. De ondergronden (vazen, schalen e.d.) lenen wij gratis aan u uit en zullen deze regelmatig afwisselen. Voor het bezorgen van deze baliearrangementen binnen de regio berekenen wij geen bezorgkosten. Er is al een baliearrangement mogelijk vanaf € 15,00 per week.

Tevens leveren wij ook tafelbloemwerken welke geschikt zijn voor uw restaurant, hotel of ter aankleding van uw bedrijfsrestaurant. Deze bloemwerken maken wij van natuurlijke droogmaterialen welke wij combineren met verse bloemen (zie afbeelding). Op deze manier heeft u voor een klein wekelijks bedrag een leuk bloemstuk op tafel staan.

Attentie- / relatiearrangementen

Wij verzorgen graag voor uw organisatie de attentie- en relatiegeschenken door heel Nederland. U kunt ons per maand een overzicht toesturen van de data waarop wij voor uw organisatie een boeket, bloemstuk of bloemstuk met wijn dienen te verzorgen zodat u verzekerd bent van een leuke attentie bij iedere gelegenheid. Uiteraard kunt u ook per gelegenheid gemakkelijk een order plaatsen via de bedrijven bestelportal. Wij berekenen geen bezorgkosten op uw eigen lokantie (binnen de regio).

Heeft u interesse in onze bloemwerken, vul ons contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.